MOKYKLOS VEIKLOS ĮSIVERTINIMAS
Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
© 2024 Visos teises saugomos
Sprendimas: webmanija.lt
... / Galerija / 2016-2017 mokslo metų foto galerija / JONAVOS RAJONO MOKSLEIVIŲ RUSŲ KALBOS MENINIO SKAITYMO-KONKURSAS „PRIE JŪROS ĄŽUOLAS ŽALIUOJA“

Jonavos rajono moksleivių rusų kalbos meninio skaitymo konkursas „Prie jūros ąžuolas žaliuoja...“
Jau trečius metus Jonavos rajono moksleivių meninio skaitymo konkursą, skirtą žymaus XIX a. poeto A. S. Puškino kūrybai įprasminti  organizuoja rusų kalbos mokytoja metodininkė Svetlana Ržeutskaja. Šiais metais renginys buvo skirtas 180 poeto mirties metinėms paminėti. S. Ržeutskaja džiaugiasi, kad organizuojant konkursą „Prie jūros ąžuolas žaliuoja...“daug pagalbos suteikė Jonavos savivaldybės viešosios bibliotekos darbuotojos. Jos ne tik sudarė galimybę skaityti eiles bibliotekos salėje, bet ir parengė Puškino kūrinių ir gyvenimo akimirkų parodėlę. Rusų kalbos mokytojas V. Morozas, skambant gitaros garsams atliko kelis romansus, tuo paįvairindamas renginio programą.
Konkurse dalyvavo didelis būrys Jonavos miesto ir rajono mokyklų moksleivių, kurių tarpe  mūsų mokinės Viktorija Pliuskytė ir Karyna Shymkus  pasirodė kaip vienos iš geriausių: Viktorija Pliuskytė 7-8 klasių skaitovų grupėje užėmė II vietą, o Karyna Shymkus  - II-os vietos laimėtoja 9-10 skaitovų grupėje. Džiaugiamės skaitovių pergale ir prasmingu bei turiningu renginiu.
Jonavos rajono moksleivių rusų kalbos meninio skaitymo konkursas „Prie jūros ąžuolas žaliuoja...“ Jau trečius metus Jonavos rajono moksleivių meninio skaitymo konkursą, skirtą žymaus XIX a. poeto A. S. Puškino kūrybai įprasminti organizuoja rusų kalbos mokytoja metodininkė Svetlana Ržeutskaja. Šiais metais renginys buvo skirtas 180 poeto mirties metinėms paminėti. S. Ržeutskaja džiaugiasi, kad organizuojant konkursą „Prie jūros ąžuolas žaliuoja...“daug pagalbos suteikė Jonavos savivaldybės viešosios bibliotekos darbuotojos. Jos ne tik sudarė galimybę skaityti eiles bibliotekos salėje, bet ir parengė Puškino kūrinių ir gyvenimo akimirkų parodėlę. Rusų kalbos mokytojas V. Morozas, skambant gitaros garsams atliko kelis romansus, tuo paįvairindamas renginio programą. Konkurse dalyvavo didelis būrys Jonavos miesto ir rajono mokyklų moksleivių, kurių tarpe mūsų mokinės Viktorija Pliuskytė ir Karyna Shymkus pasirodė kaip vienos iš geriausių: Viktorija Pliuskytė 7-8 klasių skaitovų grupėje užėmė II vietą, o Karyna Shymkus - II-os vietos laimėtoja 9-10 skaitovų grupėje. Džiaugiamės skaitovių pergale ir prasmingu bei turiningu renginiu.